Kauden 24-25 asuntoja varattavissa tammikuusta alkaen!

Asunnon vuokraus

Asunnon vuokraus

VALITSE vuokrauskohde sivuiltamme tai esitä toiveesi täyttämällä kyselylomake ja lähetä se meille. Vastaamme kyselyysi ja vahvistamme varauksesi. Tämän jälkeen sovittu varausmaksu tulee maksaa 5 päivän sisällä varauksesta.

PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS on yli 11 kk:n vuokraus.
Vahvistamalla varauksesi on maksettava 1 kk:n takuuvuokra. Takuuvuokra palautetaan vuokra-ajan päätyttyä ja asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen.
Vuokrasuhteen irtisanomisaika on 1 kk.
Varatessa asuntoa pyydämme asiakkaiden toimittamaan meille passeista kopiot.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS on alle 6 kk.
Varausmaksu on 350€, joka toimii samalla takuuvuokrana ja maksetaan 5 päivän kuluessa varauksesta. Varausmaksu palautetaan vuokra-ajan päätyttyä, lopputarkastuksen jälkeen. Varausmaksusta vähennetään toimistomaksu 30€, siivousmaksu (1mh – 50€, 2mh – 60€, 3mh – 70€) sekä sähkön kulutus, laskun mukaan. Asiakkaan peruessa varauksensa, varausmaksua EI palauteta. Myös lyhytaikaisissa vuokrauksissa tarvitsemme vuokralaisten passien kopiot.

VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan.

VUOKRAN MAKSUN voit tehdä ennakkoon nettipankin kautta, tai maksaa toimistollamme sisäänkirjaantuessasi; saapumispäivästäsi seuraavana mahdollisena arkipäivänä, joko pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

SAAPUMINEN mikäli saapuminen on päiväsaikaan, voimme luovuttaa avaimet sovitussa paikassa esim. asunnolla tai paikallisjuna renfen asemalla (Fuengirola Centro, Los Boliches, Torreblanca), jos vuokralainen saapuu junalla. Arkipäivisin  perimme avaintenluovutuksesta 20 euroa. Muina aikoina (iltaisin, lauantaisin ja pyhäpäivisin) perimme avaintenluovutuksesta 40 euroa. Jos tilaatte lentokenttäkuljetuksemme, kuljettajamme hakee teidät lentokentältä, vie asunnolle sekä luovuttaa avaimet. Kuljetuspalvelu toimii 24/7 ja kuljetuksen hinta riippuu henkilöiden sekä matkalaukkujen määrästä. Kuljetuksen hinnan lisäksi emme peri avaintenluovutusmaksua. Sekaannusten välttämiseksi pyydämme vuokralaisia laittamaan lentoaikataulun (saapumispäivä sekä aika ja lennon numero) kirjallisena sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kaikki kuljetuksemme tekevät laillistetut kuljettajat joilla on luvat ja vakuutukset voimassa

VUOKRA-AIKA Asuntoon pääsee sisälle vuokrasuhteen ensimmäisenä päivänä klo 14.00. Asunto on luovutettava vuokrasuhteen viimeisenä päivänä klo 12.00, ellei toisin sovita.